Interieur Stoffeerder

//Interieur Stoffeerder

Op zoek naar een interieurstoffeerder?

Op interieurstoffeerder.nl vindt u alle bekwame interieurstoffeerders

Meubelstoffering begint steeds met de juiste diagnose en het geven van een goed advies. Buiten de stoffering dient vaak ook de vulling of vering te worden vernieuwd. Het vakmanschap van Jan zorgt ervoor dat daar goed naar gekeken wordt en dat uw meubel weer het juiste zitcomfort krijgt en dat de juiste stof, perfect passend bij uw interieur gebruikt zal worden. Ook hebben wij een collectie outdoorstoffen, speciaal voor uw terrasmeubelen en stoffen en kunstleersoorten voor caravans en boten. Ook voor maatwerk in gordijnen, vitrages, inbetweens, vouw-, en rolgordijnen en houten jaloezie├źn kunt u een beroep op ons doen. U kunt bij ons terecht voor de diverse ophangsystemen.

Samen met u wordt er gezocht naar de beste keuze voor uw meubel. We adviseren u graag met onze uitgebreide keuze in stoffen, leer en vormen van afwerking. Daarnaast kunnen we de herstoffering verzorgen van meubilair voor de zakelijke markt en instellingen. interieurstoffeerder.nl heeft verder een brede collectie aan raamdecoraties, zoals gordijnstoffen, inbetweens, vitrages, rol-, vouw- en pliss├ęgordijnen. En jan u ook hepen bij andere werkzaamheden zoals:

Interieur, Verbouwing, Vloeren, Aanbouw, Keuken, Onderhoud, Opbouw, Renovatie, Stoffering, Verhuizen, Uitbouw en Zolderstoffering.

>> Lees meer over Stoffering

2017-05-25T05:04:01+00:00 Comments Off on Interieur Stoffeerder